Home

Bij de loodgieter lekt de kraan

U kent de gezegdes vast wel: ‘bij de loodgieter thuis lekt de kraan’ of ‘bij de schilder bladdert het verf’,.. Het komt er op neer dat een specialist het voor zijn klanten allemaal prima voor elkaar krijgt, maar het bij zichzelf allemaal minder geregeld heeft.‍

Bij een ander is het prima voor elkaar
U kent de gezegdes vast wel: ‘bij de loodgieter thuis lekt de kraan’ of ‘bij de schilder bladdert het verf’,..
Het komt er op neer dat een specialist het voor zijn klanten allemaal prima voor elkaar krijgt, maar het bij zichzelf allemaal minder geregeld heeft.

Zo was het bij ons niet anders.  
Al 2 jaar adviseren, schrijven, ontwerpen en maken we voor verschillende opdrachtgevers (online) campagnes en websites. Maar onze eigen website?
Die liet wat te wensen over. Om nog maar niet te spreken over ons social media beleid.  Hoe ontzettend we ook van socializen houden, er kwam weinig media aan te pas.
Blogs en nieuwsitems schrijven? Doen we wekelijks voor onze opdrachtgevers,  een item over ons bureau? Helaas, nog niet van gekomen.

Tot vandaag!
Met trots presenteren we onze nieuwe website octomm.com, die we via onze social media kanalen aan de wereld willen laten zien en beschreven staat in deze eerste blog.
En dat vieren we! Dus bent u die fietsenmaker met een lekke band, die kok die zijn eigen maaltijd opwarmt in de magnetron of inderdaad die schilder of loodgieter met
de lekkende kraan en afbladderende verf?
Laat zien hoe belangrijk uw product of dienst is en laat het mede door ons repareren met een sprankelende website, huisstijl, blog of campagne.

Interesse?
Vul ons contactformulier in en geef aan welk beroep u uitoefent. Wij geven u een korting van 10% op uw eerste opdracht.

Gefixt!