Ontmoet het team van Octomm

Het team van Octomm bestaat uit gedreven specialisten die elkaar perfect aanvullen. Onze passie is uw bedrijf laten scoren en daar zetten wij ons graag voor in.

Jong en dynamisch

Dynamisch zijn we zeker en absoluut jong van geest maar wel met jaren lange ervaring. Ons kleine team van gedreven mensen, allen met hun eigen expertise is groots in denken. Daarnaast werken wij samen met een vaste kern aan specialisten.

"Ja hoor, dat kunnen we!" Horen we Harold vaak tegen (potentiële) klanten zeggen. Voor het team dan weer een een geavanceerd dashboard programma voor betaalsystemen of iets anders waar toch echt wel het een en ander bij komt kijken. Inmiddels kan het hele team volmondig roepen:" Ja hoor, dat kunnen we!" Want we kunnen het echt.

Harold Kamphuis

Owner

De stagiair die maar geen genoeg kon krijgen. Peter is na zijn afstudeerstage marketing direct aan het werk gegaan bij Octomm. Hier is hij voornamelijk bezig met websites bouwen, het optimaliseren van deze websites en SEO.

Peter Mekking

Online Marketeer

Onze duizendpoot Nathalie. Nathalie is van alle markten thuis. Van websites bouwen tot sterke marketing campagnes opzetten. Ze heeft het allemaal in huis.

Nathalie Schurink

Marketing Manager

Bert Wansink

Adviseur Duurzaam Ondernemen