De prijzen en richtlijnen

Een overzicht van de prijzen en richtlijnen die wij hanteren bij Octomm, dat vinden wij namelijk wel zo transparant. Heeft u een specifieke wens of opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op via de mail of telefoon

Wij sturen u een offerte op binnen 24 uur.

Social Media beheer

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Een uitstekend kanaal om met de juiste doelgroep in contact te komen, of dit nou jong of oud is.

Offerte

Wij starten altijd met een gesprek waarbij we uw doelgroep in kaart brengen en vaststellen welke boodschap u wilt overbrengen. Daarna maken wij een mockup in uw huisstijl waar de nodige aanpassingen gemaakt kunnen worden. Afhangend van het project kunt u ervan uit gaan dat wij binnen een maand een strakke website voor u klaar hebben staan

Wilt u meer volgers op social media of meer conversies genereren? Nadat de doelstelling is vast gesteld zullen wij berichten voor u inplannen die het gewenste doel behalen. Wij kunnen ook advertenties opstellen voor de social media kanalen

Vanaf € 500,-
P.M

Vanaf € 2500,-

Website design

Wij bouwen in no-time een prachtige website voor u of uw bedrijf. Hierbij houden wij rekening met alle tools die beschikbaar zijn en de standaard waar een website anno nu aan moet voldoen.

Offerte

SEO Optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat uw website SEO proof is en hoger in de Google ranking komt.
Dit doen we door een sterke analyse te maken van de huidige stand van zaken, de concurrentie te analyseren en een zoekwoorden onderzoek te doen.

Offerte

We bekijken eerst de huidige stand van zaken en passen daar ons plan op aan. Na het presenteren van het plan starten wij met de werkzaamheden. Dit zijn bijvoorbeeld kernwoorden aanpassen, content schrijven en de website gebruiksvriendelijker maken. Wij houden u constant op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vanaf € 500,-
P.M

Plan op maat.

Vanaf € 250,-

Marketing Campagnes

Marketing campagnes van A tot Z bedacht en uitgevoerd door ons. Een nieuw product lanceren? Wij zorgen ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt en uw product of dienst direct naamsbekendheid krijgt.

Offerte

Logo &
Huisstijl

Net een bedrijf gestart, of heeft uw organisatie gewoon een hele nieuwe look & feel nodig? Wij ontwerpen graag uw logo en huisstijl met uw missie en visie als uitgangspunt.

Offerte

Een nieuw product of dienst in de markt zetten? Wij helpen u daar graag bij. We beginnen met het in kaart brengen van de doelen, gevolgd door een plan van aanpak en tijdsschema.

Heeft u een nieuw logo nodig of is de oude niet meer up to date? Wij designen graag een logo voor u en creëren een huisstijl die bij uw bedrijf past. Wij zullen meerdere mockups maken waaruit kunt kiezen en wanneer de keuze is gemaakt krijgt u alle bestanden van ons door in verschillende bestandstypes.